Luokitustuotteet

Terveys- ja talouspäivien sote-veikkauksen voittaja löytyi!

Elämme jännittävää hetkeä. FCG Konsultoinnin erityisasiantuntija Anne Puumalainen pitää sote-veikkauksia sisältävää koppaa, josta toimialajohtaja Petra Kokko poimii onnellisen voittajan.
 
 
 
FCG järjesti Terveys- ja Talouspäivillä Helsingin Biomedicumissa hyviä esityksiä ja suosiota saavuttaneen sote-veikkauksen. Sen päävoitto oli henkilökohtainen DISC-analyysi, jonka voitti Tuula Karhumäki. Onnea voittajalle!
 
Voittajan valitsema rivi oli xx1, eli hänen mielestään 
 
Read More

FCG Kioskilla tavataan Terveys- ja Talouspäivillä

Kutsumme FCG Kioskillemme rupattelemaan ja kuulemaan viisaita puheita. Luvassa naposteltavaa, naukkailtavaa ja sote-veikkaus, jonka pääpalkintona on henkilökohtainen DISC-analyysi.

Torstaina 24.8. viisaat puheet klo 12 alkaen:

klo 12.00 Sote-palveluverkoston hallinta KTT
                 Kari Lappalainen, toimitusjohtaja

klo 12.20 Sote-tieto arvoperustaisessa päätöksenteossa
                  Miika Linna, johtava asiantuntija, Dos, TkT

Read More

FCG ja Kuntarekry Sairaanhoitajapäivillä

 

Kuristaako arki? Tule tekemään itsestäsi Voimahahmo.

 

FCG Konsultointi, Koulutus ja FCG Kuntarekry emännöivät kahta naapuriständiä Helsingin Messukeskuksessa 23.-24.3. pidettävillä Sairaanhoitajapäivillä. Ständit ovat 3N28 ja 3M29.

Ständeillämme on mahdollista tehdä itsestään voimahahmo, joka jaksaa pitää ne päivittäiset sata rautaa tulessa. Miten? Tule itse toteamaan.

Voit myös rupatella asiantuntijoidemme kanssa, kuulla tuoreimmat uutiset koulutusmahdollisuuksista ja pohtia rekrytointikuvioitasi.

Read More

TUVA®-mittari syntyi tarpeeseen

FCG:n hallinnoiman mittariperheen tuorein tulokas on TUVA®-mittari, jolla arvioidaan mielenterveysasiakkaiden tuen ja palvelun tarvetta. Mittarin kehitystyö lähti liikkeelle runsas vuosikymmen sitten, kun Minna Tuominen aloitti työnsä toimintaterapeuttina Mainiovireen Ykköskodit Vaisaaressa Raisiossa.

Read More

Terveys- ja Talouspäivät kokosi 400 asiantuntijaa

Kuopion Musiikkitalossa viime viikolla 15.-16.9. pidetyt vuotuiset Terveys- ja Talouspäivät keräsi yli 50 näytteilleasettajaa ja yli 400 asiantuntijaa. Tilaisuuden vahvaa antia oli sote-uudistusta johtavan alivaltiosihteeri Tuomas Pöystin esitys Miten sote-uudistus toteutetaan: omaisuus-, henkilöstösiirrot, rahoitus.

Read More

Asiakkaan kohtaaminen

Silmiini osui ilmoitus yrityksestä, joka välittää tunnettuja suomalaisia puhujiksi ja valmentajiksi organisaatioille. Tarjolla on jokaiseen tilaisuuteen sopiva ”osaava ja kokenut puhuja-alan ammattilainen” jonka avulla mahdollistuu hyvä ja antoisa koulutuskokonaisuus, josta riittänee puhuttavaa pitkäksi aikaa.

Read More
Tilaa syöte RSS - Luokitustuotteet