Satu Kainulainen on uusi TUVA®-asiantuntija

Satu Kainulainen on uusi TUVA®-asiantuntija

 

Sairaanhoitaja Satu Kainulainen on aloittanut TUVA-asiantuntijana FCG:llä. Psykiatrisena sairaanhoitajana vahvan osaamisen kartuttanut Kainulainen on myös hankkinut ylemmän AMK-tutkinnon mielenterveys- ja päihdetyön kliinisenä asiantuntijana.

- Olen työstäni innoissani ja vähän jännittynytkin, sillä edessä on uusia, monenlaisia asioita, Satu Kainulainen summaa.

- Kunnianhimonani on levittää tietoa TUVA®-mittarista eteenpäin, sillä omasta kokemuksestani tiedän sen olevan oiva työkalu arjen työskentelyyn.

Vahva työtausta on antanut uskallusta avata uusia ovia aiemminkin. Kainulainen on työskennellyt A-klinikkasäätiöllä, tehnyt kriisityötä lasten, keski-ikäisten ja vanhusten parissa ja työskennellyt elämänsä aikana perus- ja erikoissairaanhoidossa yksityisen ja julkisen työantajan palveluksessa.

Hän on myös suorittanut Aalto-yliopiston palvelumuotoilukoulutuksen, joka on antanut pontta myös tähän uuteen tehtävään.

- Haluan hyödyntää koulutuksessa oppimiani menetelmiä: pohtia palvelua ja sitä, millaista hyötyä se antaa asiakkaalle.

Sadun viimeisin työtehtävä onkin ollut hankekoordinaattorin pesti ESSOn eli Etelä-Savon uuden sote-palvelukonseptin parissa.

Mikkelissä asuva Satu on valmis tapaamaan asiakkaitaan kaikkialla Suomessa.

 

Satu Kainulaisen henkilökohtainen videotervehdys

TUVA®-mittarin esittelyvideo